2016. március 28., hétfő

A Vadászok - Harmadik

Stalin's wolves killing the moon



A lány igazándiból nem is tudta merre megy, vagy mit csinál, csak just do it alapon jobbra balra tekergette a kormányt, és majdnem elcsapott egy őzet. Próbált nem nekimenni semminek, viszont azt sem tudta hogyan kéne megállítania a kocsit. Oké, az odáig ment, hogy elfordítsa a kulcsot és az autó beinduljon, viszont ezen kívül Okami semmit sem értett a vezetéshez.


Tizenöt perccel később a lány reszketve, teljesen átfagyva baktatott az erdőben. Hogy hogyan került ide? Mikor a Maicon folyóhoz ért, már nem bírt megállni, és belehajtott a folyóba. Nagy nehezen sikerült ugyan megmenekülnie, viszont semmi terve nem volt ahhoz, hogy mégis hogyan tovább. Elsülyesztette Ty autóját, Ő maga pedig mindjárt halálra fagy, és ha még ez nem lenne elég, azt sem tudja hol van. Óvatosan letérdelt a földre, kezeivel átölelte magát és próbált átmelegedni. Lehajtotta a fejét, majd suttogni kezdett.
- Várok egy védelmezőt...
Okami egyből hallani vélte az elszáradt levelek és ágak ropogását egy ismeretlen ember alatt. Ezzel a mondattal magához hívott egyet a Morses varjai közül. Hogy mit jelent ez? Morses varjai mind fiatal férfiak, fekete hajjal, kidolgozott felsőtesttel, és egytől egyig javíthatatlanul őrültek. Ha egy Vadász veszélybe kerül, kimondja a varázsszavakat, és a varja egyből a segítségére siet, aztán a segítőkészségéért cserébe kér valamit. A lány most hívta először Őt. A fiút, fekete hajjal, kidolgozott felsőtesttel, és tengerkék szemekkel, amik most Okamit pásztázták körülbelül fél méterről. 
– Mit szeretnél úrnőm? – kérdezte lágy hangon a fiú.
– Mi a neved? – Okami lehellete füstnek látszott a hűvös levegőben.
– Michael, úrnőm. Miben segíthetek?
– Michael, vigyél haza, kérlek.
A fiú a hátára vette a láyt, majd megindult vele vissza, Awaiék házához. Amint odaértek, lerakta a lányt, majd lenézett rá.
– Mostmár tartozol nekem Okami. Nemsokára eljövök, hogy megfizesd az adósságod.
A lány bólintott, majd Michael eltűnt. Bekopogott, aztán várta, hogy valaki ajtót nyisson, ami nem be is következett. A szőkeség csillogó szemekkel, aggódóan figyelte a lányt. Ty felszántotta a parkettát ahogyan futott, kajd egyenesen letarolta Perryt és Okamira nézett.
– Hol van a kocsim?
Aha, szóval a kocsi fontosabb, mint én... - gondolta Okami.
– A folyóban – válaszolta hideg vérrel. – Bemehetek?
– Te megölted Petúniát? – szörnyedt el a fürtös.
– Igen. Bemehetek? – ismételte el újra a kérdést a lány.
– Nem – azzal rácsapta az ajtót, majd Okami hallotta ahogy kattan a zár. Megforgatta a szemét, majd hátrament és felmászott az ablakig, ami Awai szobájához tartozik, majd kinyitotta azt és bemászott. Awai éppen szétdobálta az összehajtott ruhákat és eszeveszettül keresett valamit.
– Okami, hála az égnek! – odaszaladt a lányhoz, majd megölelte. – Hol van a revolverem?
– Az asztalon... – pedig már épp kezdett volna örülni. Awai elengedte Okamit, majd előkereste hőn szeretett fegyverét. A másik lány közben betrappolt a fürdőbe, és levetette vizes ruháit. Belépett a zuhany alá, majd megengedte a vizet. Nyomott egy kicsit a kezébe a tusfürdőből, majd mindenhol megmosakodott és leöblítette magáról a habot, és a haját is megmosta. Elzárta a vizet, majd mikor kilépett a zuhany alól és magára csavart egy törülközőt, akkor jutott eszébe, hogy nem vitt be magával ruhát. Kilépett a folyosóra és a hideg levegőtől enyhén libabőrös lett. Befordult ideiglenes szobája folyosójára, viszont ekkor egy meleg kéz megragadta majd a falhoz taszította. A lány felnézett rá. Szeme vággyal teli volt, Okami kezeit a feje fölött tartotta a falnál. 
– Elsülyesztetted az autóm. Ugye tudod hogy ez mit jelent? – Mély, reszelős hangon beszélt. – Azt, hogy meg kell bűntetnem téged... 
Közelebb hajolt a lányhoz, mire az elpirult. Hirtelen csattanást hallottak a folyosó végéről, és egyszerre fordították oldalra a fejüket, miközben a fiú ajka súrolta a lányét. Perry és Awai voltak a folyosó túlvégén, a szőkeség arcán pedig egy vörös kéznyom virított, hápogva nézett Awaira miközben a lány fegyvert fogott rá. Ty eközben elengedte Okamit és megindult a másik pár felé, láthatóan dühös volt amiért megzavarták. A lány beszaladt a szobájába, kulcsra zárta az ajtót és rekord idő alatt felöltözött. 

Másnap reggel Okami fáradtan ébredt. Kifésülte a haját, majd átöltözött. Éppen a késeit rendezgette, mikor lépteket hallott maga mögül. Megfogta az egyik tőrt a markolatánál majd száznyolcvan fokos fordulatot vett. 
– Szia! – Sóhajtott majd az ágyra dobta a tőrt.
– Szia – köszönt Michael a lánynak.
– Mit szeretnél? – Kérdezte Okami, mire Mic' szájára kaján vigyor ült ki. A lány tudta mire gondol, és azt is tudta, hogy teljesítenie kell amit a fiú mondd neki. 

Perry szemszöge

Nagyon nem tetszett amit annak a varjú fiúnak a gondolataiból ki tudtam olvasni. Egyátalán tisztában van azzal, hogy vannak ebben a házban Őrzők is? Amint megtaláltam Tyt egyből szóltam neki, hogy – a hallottak szerint – Michael mire készül. Ty egyből futni kezdett Okami szobája felé, és mire odaérhettem volna már be is rúgta az ajtót. Gazdám megkönnyebbülten sóhajtott, Mic' pedig csak értetlenül bámult Tyra, mire a fiú behúzott neki egyet.

Ty szemszöge 

Elegem van ebből a pofátlan suttyóból. Oké, hogy hazahozza Ebiit, de hogy ilyeneket kérjen tőle... 
Behúztam egyet neki. Aztán még egyet. Eltört az orra. Még egy. Holnap biztos monoklia lesz. Egy utolsó. Felszakadt a szája. Csak egy utolsó utáni... Már fáj a kezem. 
Két vékony kéz állította meg a kezem a levegőben. Okami. Kissé félve, reszketve néz rám. Fal fehér, bár ezt már megyszokhattam volna. Még így is olyan aranyos. Észbe kapok és visszanézek Michaelre. Az arca romokban, jó hogy a szeméből nem folyik a vér. Ebii most biztos fél tőlem. Nem akartam így megverni. Nem ennyire. Mindegy, már úgy sem csinálhatom vissza. Felkelek a csávó mellől és szorosan magamhoz ölelem Okamit. Simogatom a hátát és próbálom megnyugtatni. 

Okami szemszöge

Nem tudom elhinni, hogy megint ezt tette. Megígérte, akkor és ott, hogy soha többé nem ver eeg senkit. Hazudott. Viszont csak meg akart védeni. Nem értem magamat, Őt sem. Perry miért csak áll az ajtóban? Miért nem csinál valamit? Esküszöm, nem értek már semmit sem! Hol a francban van Awai? Mi történt tegnap? Próbálok megnyugodni, szeretnék továbbra is bízni benne, viszont így eléggé megnehezíti a dolgom... visszaölelem Őt. Szeretem az ölelését, megnyugvást nyújt és kellemes. Remélem sok ilyen ölelésben lesz még részem.



Sziasztok! Ez lenne a harmadik fejezet, remélem elnyeri a tetszésetek. Gondoltam mostanában lesznek ilyen szemszög-változtatások, hogy mindenki nézőpontját megismerhessük egy egy szituációban. Nem tudom mikor hozom a negyedik fejezetet, megpróbálom minél előbb.
Ne vágj eret,
Dundi szeret.☺❤



4 megjegyzés:

  1. Tetszik. Nagyon is. Kár hogy rövid lett, de ennyi idő után ez is megfelel. Perry még mindig cuki, Ty... nos, ő csak Ty :D Tetszett ahogy szétverte a csávó képét. :3 Okami... hát lehet hogy én se érteném azt amin most ő keresztül megy. Mármint hogy mindenki olyan "furán" viselkedik. Hm és végezetül mit műveltél te nőszemély Awaival? Nagyon gyorsan hozhatod a következő részt.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ne félj, semmi baja nem lett a vöröskének. Vagy mégis? 😄 Mindegy, köszönöm hogy írtál, és ha nem is hozom hamar a részt...
      Ne vágj eret,
      Dundi szeret☺❤(mint mindig)

      Törlés
    2. Új részt szeretnék. Most! Nem tudok várni. Jól írsz szóval tessék lerakni a feneked és gépelj. ^^

      Törlés
    3. Örülhet a fejed, már elkezdtem írni tegnap 😜

      Törlés